תרופות וקיבה ריקה רמת ההשפעה.

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/05/2021 | 20:31 | מאת: Eyal

שלום, ניסיתי את כל סוגי התרופות לכל הסוגים היתה השפעה קצרה של ממש עד לאחרונה עליתי על עניין האוכל עם התרופה, כך אם אני אוכל וישר לוקח את התרופה לא תהיה השפעה או תהיה השפעה ממש מעט, ואם אני לוקח את התרופה ללא אוכל יש השפעה ממש טובה. כיום אני נמצא בהכנה למבחן ממשלתי יש לי תקופה של חודשיים מהיום עד למבחן ולהיות כל היום בלי אוכל זה גם מסכן את הגוף ואת חיי היום יום. אשמח לקבל כל המלצה.

שלום מהפניה לא ברור מה המצב רפואי, מה אבחנה? שמות של תרופות וסיבות לנטילת התרופות? לא ניתן להסיק מסקנה ולהמליץ

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים