הפרעה בלמידה - תקיעה בשלב השאלה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

08/03/2021 | 23:00 | מאת: אלי

שלום אני בן 40 עובד בעבודה מסודרת. תמיד התקשיתי בלימוד מידע חדש, בין אם המידע הועבר בהרצאה, לימוד עצמי, או במסגרת קורס. השאלה כזו - שמתי לב כשאני לומד מידע חדש, מיד קופצת לי שאלה/קושיה על המידע הזה (בד'כ שאלה רלוונטית והגיונית) ומכיוון שהשאלה הזו ניצבת מולי וגורמת לאי וודאות אודות המידע החדש, קשה לי להמשיך ולעכל ולעבד את המשך החומר הנלמד. כאילו ישנה התקעות בשאלה.. האם זה דבר מוכר? האם קשור לקשיי קשב וריכוז ? בברכה.

שלום כדי לאבחן הפרעה מומלץ לבצע אבחון נוירופסיכולוגי מקיף בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים