הפרעות קשב וריכוז , מבוגרים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

04/02/2021 | 12:50 | מאת: לידור

רציתי לשאול בבקשה : עם אני לוקח ריטלין והוא יעיל עבורי ועוזר לי , אז האם זה נכון שאני לא יוכל לקבל אחוזי נכות מביטוח לאומי? ועם הנוירולוגית רשמה באבחנה שיש לי הפרעות קשב וריכוז בלבד האם זה מספיק מבחינת הועדה הרפואית ?

04/02/2021 | 16:53 | מאת: לידור

בהמשך לשאלתי -והאם ההגשת תביעה לביטוח לאומי מיועדת רק לסטודנטים בלבד ?

המסוד לביטיוח לאומי בד"כ דורש אבחון קשב עדכני וחוות דעת רופא נוירולוג או פסיכיאטר אחוזי נכות מקבלים בהתאם לחומרת הפרעת קשב וריכוז

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים