השפעות ריטלין לטווח הארוך

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

08/12/2020 | 17:57 | מאת: אופיר

שלום, לאחרונה נתקלתי בחששות לגבי השימוש בתרופה. ישנם הטוענים כי שימוש בתרופה(באופן מבוקר ולאדם בריא) עלולה להעלות את הסיכון להתקפי לב, שיבוש בקצב הלב, וכו.( דברים הרשומים בעלון התרופה) שאלתי היא, האם הדבר נכון וקיים סיכון משמעותי? האם המלצתך לסטודנט בשנות ה-20 בריא המאובחן בקשב וריכוז (והכדור מועיל לו)להמשיך ליטול את התרופה?

שלום תופעות לוואי מסוג זה אכן קיימות לפני התחלת הטיפול מומלץ לפנות לרופא משפחה , לבצע בדיקה אק"ג, במידת הצורך לעבור בירור קרדיאלי לפני התחלת הטיפול.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים