שאלה דחופה: ריטלין מינון יתר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

19/10/2020 | 16:50 | מאת: רויטל 34

יש לי שאלה דחופה... אני מטופלת בריטלין ואתמול קניתי קופסא של ריטלין אבל של החברה הגנרית שלו- רפנידאט. לקחתי אתמול כדור והרגשתי שהוא לא השפיע עליי כמו הריטלין המקורי. האם זה יכול להיות שיש שינוי בהשפעה בין שתי החברות? ועוד שאלה: בגלל שהוא לא השפיע אתמול אז לקחתי היום יותר כדורים... 4 כדורים ביחד של ריטלין רגיל. האם זה אומר מינון יתר? כי גם לקחתי בבוקר ריטלין LA 40 מ"ג בנוסף... והאם זה אומר שאם לקחתי היום מינון גבוה ומחר אני אחזור למינון הקודם אז המינון הקודם לא ישפיע עליי כבר בגלל העלאת המינון היום? או שמיום אחד של מינון יתר לא קורה כלום? תודה מראש.

שלום מצב רפואי שלך לא ברור נטילת ריטלין באופן מתואר לא תקינה! לא מומלצת ממליץ לעדכן בהקדם את הרופא המטפל ולהמשך טיפול בהתאם להמלצות של הרופא המטפל. בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים