פוקלין ונפיחות בבטן כתופעת לוואי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

06/10/2020 | 16:46 | מאת: רויטל 34

רציתי לשאול... אני לוקחת על בסיס יומי פוקלין xr 40 מ"ג... לפני 5 ימים הייתה לי הפסקה בנטילה שלו עקב מחלה. וחזרתי לקחת אותו לפני יומיים. שמתי לב שמאז שחזרתי לקחת אותו יש לי נפיחות בבטן שמופיעה רק כשאני לוקחת את הכדור. האם ייתכן כי הגוף שלי צריך להתרגל לפוקלין מחדש אחרי כמה ימים בלי? האם זו תופעה מוכרת של הכדור? והאם זה אמור לחלוף?

לא ברור האם זה קשור לפוקלין ממליץ להפסיק הטיפול ולהבדק ע"י רופא משפחה ולעדכן את רופא מטפל

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים