מינון אטנט.............

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/08/2020 | 21:05 | מאת: ברקת

שלום, עקב השפעה קצרה של האטנט [כ-3-4 שעות] הרופא שלי רשם לי אטנט 30 מ"ג ליום- 15 כפול 2. אמר שניתן לחלק את התרופה ל3 פעמים ביום בימי לימוד ארוכים [15,7.5,7.5] לאחר כ4-5 שעות. שואלת גם כאן עקב חשש- האם נטילת האטנט 3 פעמים ביום בחלוקה של 30 מ"ג זה בסדר? בנוסף, האם נטילת הכדור סמוך למועד השינה יכולה לגרום לעמידות לתרופה? תודה רבה

שלום עד כמה שידוע לי לא מומלץ ליטול ATTENT שלוש פעמים ביום בד"כ מומלץ ליטול התרופה פעם או פעמיים ביום במידה ויש צורך ךהשפעה של החומר לטווח ארוך יותר מ4-6 שעות מומלץ טיפול בכדורים VYVANSE או ADDERALL XR בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים