זמן מינימלי בין נטילת מנות אטנט

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

19/04/2020 | 12:25 | מאת: דניאל

שלום ד"ר, מהו הזמן המינימלי שעליי לחכות בין נטילת מנת אטנט אחת לשניה? נוטל 15 מג ב8 בבוקר ולאחר 6 שעות 7.5 מ"ג. לצערי לאחר 4 שעות השפעת המנה הראשונה [15 מ"ג] דועכת משמעותית [אותו הדבר גם עם 20 מ"ג]. האם ניתן לקחת את ה7.5 מ"ג לאחר פחות מ6 שעות? [או מנה קטנה יותר כדי שזמן ההשפעה יתארך] תודה רבה

ניתן לנסות ליטול מנה שנייה לאחר ארבע שעות אך בד"כ במידה ויש צורך להשפעה לטווח ארוך מומלץ להתשמש בכדורים VYVANSE או ADDERALL XR עם השפעה רצופה 10 -12 שעות בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים