פענוח תוצאות בדיקות EEG

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/03/2020 | 22:32 | מאת: ליטל

שלום רב, אבי בן 59, עשה בדיקת EEG לאחר שהתלונן על בעיה בזיכרון, אשמח לעזרה בפיענוח: בדיקה בעירנות ונמנום, שיתוף פעולה טוב. בערנות - נרשמה פעילות רקע אחורית בתדר של כ 9 לשניה, מגיבה לפקיחת עיניים, בטא קדמית. באיזור טמפורלי משמאל לסירוגין נרשמו גלים בתדר של 6-5 לשניה. ללא שינוי בעת גירוי אור או נישום יתר. בעת נמנום נרשמה פעילות רקע מעורבת בגלי תטא ודלתא. לסיכום: 1 .איוטיות טמפורלית שמאלית קלה, בלתי קבועה. 2 .לא נרשמה פעילות אפילפטיפורמית. תודה רבה!

שלום הפורום לא עוסק בפרשנות של בדיקות EEG ממליץ לפנות לרופא נוירולוג שנתן הפניה לבדיקת EEG

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים