בעיות זיכרון וריכוז בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

18/03/2020 | 23:43 | מאת: אלי

שלום, אני עוד לא בן 30 וכבר סובל מבעיות רציניות בזיכרון ובריכוז. אני מתקשה לזכור מה עשיתי בימים האחרונים והכוונה היא שבגדול אני כן זוכר למשל הייתי בעבודה ומה עשיתי בעבודה ולאן הלכתי אחריי אבל הקושי הוא בשחזור של הדברים שקרו אני מתקשה לחזור אחרי הצעדים שעשיתי ולפעמים לוקח לי זמן להזכר בכל מיני דברים חוץ מזה אני יכול למשל לראות סרט ולשכוח אותו או שלפעמים מדברים אליי ואני לא מרוכז לא מקשיב למה שאומרים לי זה מפריע לי ביום יום אני עושה הרבה טעויות בעבודה ושוכח מדברים ומתקשה לשחזר כל מיני חוויות ומה היה באיזה יום אלא עם כן יש לי איזה רמז בקשר לאותו יום. הייתי אצל נורולוגית והיא עשתה לי בדיקה קצרה שאת רובה עברתי בהצלחה והיא אמרה לי שהכל טוב אבל אני לא ממש לא מרגיש ככה בבקשה תמליץ לי מה עוד אני יכול לעשות די לכבר עוד הבהרה לגבי המצב ולדעת איך להתמודד עם המצב.

שלום ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים