בעיות בזכרון אצל אבי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

12/02/2020 | 11:00 | מאת: רחל

שלום רב, אבי כבן 75 לאחרונה נראה שמתחילות אצלו בעיות בזיכרון. (הוא שוכח על פרטים שהיו בעבר כמו למשל פטירת השכן שהיה לפני כמה חודשים בשיח לא זכר שניפטר. וגם לגבי הזמן הקרוב, פעולות שונות אינו זוכר שעשה או טוען שעשה למרות שלא הוא ביצע(לגבי אירועים אלו אין מה לדבר איתו ולכן לא מתקנים אותו או מתווכחים כי הוא מבחינתו צודק). אמנם זה לא גורף ומדובר באירועים נקודתיים אבל זה לא דפוס שקרה אצלו בעבר. ואני רוצה לדעת בשלב זה האם יש מה לעשות או למנוע החמרה. רציתי לדעת: מה ניתן לעשות? לאיזה רופא(הכשרה) נכון לפנות? חיפשתי נוירולוגים המתמחים בבעיות זיכרון וכמעט לא ראיתי שזה מצוין בהתמחות הרופאים. (חיפשתי דרך כללית מושלם/זהב). איזה בדיקה אבי צריך לעבור ולהיכן נכון לפנות במצב כזה? תודה מראש רחל

ממליץ לפנות לרופא נוירולוג לקופת חולים להערכה הראשונית. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים