אטנט - 20 מג -נטילת כדור נוסף לאחר תום ההשפעה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/12/2019 | 16:47 | מאת: ענת

שלום, אני נוטלת אטנט 20 מג כל יום. בימי למידה ארוכים(8 בבוקר עד 11 בלילה- לחודשים הקרובים) השפעת הכדור לא מספיקה לי לכל היום ומתפוגגת לאחר כ7 שעות. האם ניתן לקחת כדור אחד משעה 8 בבוקר וכדור נוסף לאחר 7-8 שעות? או לחלופין רבע/חצי כדור? באופן זמני כמובן (חודשיים-3) אני מבינה שעליי לגשת לנוירולוג שלי אבל עקרונית ניתן לקחת כדור נוסף באותו יום כאשר ההשפעה פגה? תפקודי הלב שלי תקינים. תודה רבה

שלום מותר ליטול ATTENT פעמים ביום באישור של רופא נוירולוג או פסיכיאטר מטפל בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים