מתילפנידאט 10 מ"ג פעמיים ביום

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/07/2019 | 16:17 | מאת: קאבוק

שלום, לאחרונה קיבלתי מרשם זמני עד לתור לנוירולוג בעוד שבועיים-מתילפנידאט 10 מ"ג כדור 1 ביום. יש לציין שאני עובדת בעבודה שדורשת ממני רמת ריכוז גבוהה ו9 שעות כל יום. שמתי לב שכדור אחד מחזיק אותי רק ל3.5 שעות בערך אולי אפילו פחות, ברור שכדור אחד לא מספיק לי. מה שרציתי לשאול זה האם זה בסדר לקחת בנתיים כדור נוסף ברגע שההשפעה פגה? ככה שלפחות ל6-7 זה יעזור לפחות עד לאבחון מסודר עם הנוירולוג אודה לתשובתכם.

שלום אבחנה בשלב זה לא ברורה. ריטלין רגיל משפיעה 4-3 שעות. לא ניתן להמליץ על טיפול ללא אבחנה ברורה ובלי בדיקה בנוכחות. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים