מה צריך לעשות? ולמה לצפות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

27/04/2019 | 18:59 | מאת: אייל

בן 40, אובחנתי לפני 15 שנה בערך ל add וניתנו לי מרשמים לרטלין שלא עשו לי טוב. כרגע אני במצב מאוד מבולבל עם חוסר ניהול כללי וחוסר יכולת לקדם דברים. אני מצליח להחזיק עבודה טובה אבל החוסר יכולת לנהל מופיע גם בעבודה עם פחד תמידי שלא יבינו שאני מבולבל. ניסיתי להיפגש עם נוירולוג שהפנה אותי לבצע איזה שהוא אבחון, זה היה לפני מעל חצי שנה... אני אנסה להריץ את זה שוב. איך אני יכול למצוא רופא שיעזור לי עם זה? למה אני יכול לצפות? help?

לפנות לנוירולוג או פסיכיאטר המתמחים בהפרעות קשב, הפרעות קוגניטיביות ניתן לקבל פרטים של הרופאים דרך ביטוח משלים של קופת חולים

01/05/2019 | 13:00 | מאת: אייל

תודה על תשובתך, איך אני יכול לדעת למי מהם אני צריך לגשת?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים