נטילת 2 כדןרי ריטלין La 20

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/02/2019 | 11:02 | מאת: שיר

שלום, לפני כחודש התחלתי לקחת ריטלין LA 20. בהתחלה היה משפיע עליי מצויין ובשבוע האחרון כשעה לאחר שאני נוטלת את הכדור אני נרדמת חזק מאוד. אציין שאני לא לוקחת ריטלין באופן קבוע. האם ההירדמות מעידה על כל כך שאני צריכה להעלות את המינון? האם בסדר ותקין לקחת בבוקר כדור la 20 ולאחר שעה לקחת עוד אחד כל שהמינון למעשה יהיה 40? תודה!

אין סיבה ליטול כדור ריטלין LA פעמיים בהפרש שעה-לא מומלץ קיים ריטלין LA במינון 40 מ"ג לגבי הרדמות-לדעתי לא ניתן להסביר ע"י נטילת כדור ריטלין-מדובר בחומר מסוג סטימלינט(חומר ממריץ) ממליץ לדווח לרופא מטפל

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים