ריכוזית האם לקחת או לא

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/01/2019 | 13:05 | מאת: דנה

היי, מקווה שזה הפורום הנכון, אני באמצע בחינות בתואר שני, (בשילוב עם ילדים קטנים ומשרה מלאה)nעולם לא אובחנתי עם הפרעת קשב אבל לאורך כל שנותיי שמתי לב שקשה לי להתרכז )(יכולה לשבת ולחלום במקום ללמוד) מאוד רוצה להצליח בבחינות מפחדת מרטאלין (גם אין לי זמן לאבחון) רציתי לשאול האם יש המלצות על ריכוזית? האם מסוכן?האם עוזר בכלל?

ל פי מחקר קיימת השפעה חיובית מתונה של ריכוזית על אנשים שאובחנו כסובלים מהפרעות קשב מסוג ADHD מומלץ לעבור אבחון אצל נוירולוג

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים