ריטלין וירידה בציונים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

21/10/2018 | 13:40 | מאת: אמא

שלום רב , הבן שלי אובחן כילד עם Add אך הסתדר והיה מצטיין בלי לקחת ריטלין עשה חלק מהבגרויות בלי ריטלין וטען שהוא פספס דברים פשוטים למרות שקיבל ציונים טובים אז בבחינות האחרונות (במקצועות מדוייקים שהצליח בהם) נטל ריטלין ופתאום היתה ירידה חדה בציונים למרות שהיה מפוקס בבחינות הוא טוען שיכול להיות שזה פגע ביצירתיות שלו ובדרכי החשיבה האם זה הגיוני?

שלום יתכן סוג ומינון של התרופה לא מתאים אפשרות אחרת שהתרופה גרמה להחמרה במצב הרגשי ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות קשב בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים