ריטלין 20 מג בשחרור איטי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

05/10/2018 | 07:20 | מאת: אנונימי

היי, ד״ר חייגרכט. אני מקבלת במרשם קבוע 10 מג ריטלין בשחרור מהיר. 2 כדורים ביום בוקר ואחהצ. רציתי לשאול כמה דברים... 1. אם כדור של 20 בשחרור מהיר קיים של חברה שנקראית Novartis (אותו החברה של 10 מג) 2. האם ההשפעה עלולה להיות שונה? חזקה יותר? ליותר שעות? אשמח לתשובה. תודה מראש ☺️

שלום קיימים שני סוגים של כדורים: 1/ RITALIN SR 20 MG - טווח השפעה כ-6-4 שעות כיום חסר במלאי בד"כ 2/ RITALIN LA 20 MG טווח השפעה כ-8-6 שעות קיים במלאי השפעה של 20 מ"ג של RITALIN LA 20 MG שווה ערך כ8 מ"ג של ריטלין לטווח זמן קצר-ב10 מ"ג בברכה ד"רב חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים