ריטלין לבן 7 ללא אבחון מסודר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/09/2018 | 21:57 | מאת: נדיה

היינו אצל רופאה המתמחה בקשב וריכוז עם בני בן 7 והיא נתנה לו ריטלין la 20 על סמך שיחה איתי והתבוננות בילד מהצד. אני קבעתי לו לנוירולוג לדצמבר ואני רוצה לעשות לו איבחון מסודר כמו שצריך. השאלה האם לתת לו בנתיים כדי לעזור לו ל תרכז ולא להיות מוסח מכל פיפס קטן או לחכות לאבחון ורק אחרי לחדוב לתת ? וגם אם לתת אז לגבי האבחון בדצמבר כמה זמן לפני להפסיק עם הריטלין כדי שהתוצאות יהיו מדוייקות ?

שלום לא ניתן להמליץ על טיפול תרופתי ומינון של התרופה ללא בדיקה בנוכחות. במידה ויש ספק בהחלטה של רופא, ממליץ לפנות ולהבדק ע"י רופא נוירולוג ילדים לפני שמתחילים טיפול. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים