נטילת 2 כדורי ריטלין 10 מיליגרם

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/07/2018 | 18:39 | מאת: אביאל

שלום אני לוקח רטלין לפעמים 40LA לפעמים 10MG תלוי במידת הצורך האם 4 שעות אחרי נטילת כדור של 10 מיליגרם אוכל לקחת עוד אחד של 10 בשביל לקבל 4 שעות נוספות של ריכוז? שאלה נוספת אם ההשפעה של הכדור של 10 מיליגרם היא לא מספיק חזקה ואני רוצה טווח השפעה של 4 שעות (לכן לא ארצה את ה40 LA ) אוכל לקחת 2 כדורים של 10 מיליגרם ביחד? תודה רבה

שלום תשובה חיובית לשתי השאלות. כמובן באישור של רופא מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים