חרדות מתקופת מבחנים ולחץ

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/07/2018 | 01:17 | מאת: שלום דר האם מותר לקחת ריטלין ובן ביחד ? אני סטודנטית ובתקופת מבחנים עם חרדות כבר שבוע , לקחתי לובאברין אבל זה גרם לי לעוד יותר עייפות וחרדות, אשמח לדעת אם מותר לקחת ובן וריטלין 20 מ"ג תודה רבה !!

שלום דר האם מותר לקחת ריטלין ובן ביחד ? אני סטודנטית ובתקופת מבחנים עם חרדות כבר שבוע , לקחתי לובאברין אבל זה גרם לי לעוד יותר עייפות וחרדות, אשמח לדעת אם מותר לקחת ובן וריטלין 20 מ"ג תודה רבה !! כי ובן עזר לי להירגע ממש מהר ותחושה הרבה יותר טוב , אשמח אם תענה מהר

שלום ריטלין בד"כ מחמיר נטייה לחדרה ממליץ להתיעץ עפם רופא פסיכיאטר המתמחה בהפרעות קשב בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים