ריטלין - שאלה בנוגע להשפעה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/07/2018 | 09:13 | מאת: רונן

שלום האם יתכן שהתגובה שלי לריטלין רגיל טובה יותר מכל הסוגים האחרים של ריטלינים על אף שנאמר שלריטלין הרגיל יש הכי הרבה תופעות לוואי בהשוואה לריטלין SR, LA וקונצרטה ? באופן אישי ניסיתי את הריטלין הרגיל וגם SR ו LA ומשניהם יש לי תחושות ממש לא נעימות בעיקר כשההשפעה פגה בשונה מהריטלין הרגיל. באופן כללי,האם ניתן לקחת 2 כדורי ריטלין רגיל 10 מ"ג ביחד ? כמובן בהמלצה של הרופא המטפל,אך השאלה נשאלה בכלליות. תודה רונן

שלום תגובה לריטלין היא אינדיבידולית וקיימת אפשרות של תגובה טובה יותר לריטלין רגיל. ניתן ליטול שני כדורים של ריטלין במינון 10 מ"ג בו זמנית בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים