אשמח לעזרה בעבודה על ADHD

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/05/2018 | 12:32 | מאת: נטליה

שלום רב, שמי נטליה יפרמוב ואני סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. השאלונים שלפניך הינם חלק ממחקר שאני עורכת במסגרת עבודה סמינריונית לקראת סיום התואר. מטרת המחקר היא לבחון האם יש קשר בין רומינציות, ADHD וסגנון התקשרות לבין איכות שינה והאם הקשר מתבטא באופן שונה בין גברים לנשים. לצורך המחקר, אני מבקשת ממך למלא את השאלונים המופיעים בקישור הבא: https://goo.gl/forms/DKTa1Ap3SeFL6ICJ2 אופן סימון התשובות בשאלונים: יש לסמן את התשובה הרלוונטית מבין האפשרויות המופיעות מתחת לכל שאלה ו/או להקליד את תשובתך בהתאם לשאלה וההנחיות. מילוי השאלונים נעשה בצורה אנונימית. כאשר תסיימי למלא את השאלונים המצורפים, לחצי על אישור בתחתית הדף. הקובץ יישלח אוטומטית באופן אנונימי לחלוטין. הנך רשאית להפסיק בכל שלב את מילוי השאלון ואף להימנע משליחתו. עם זאת, במחקר אוכל לעשות שימוש רק בשאלונים מלאים, ולכן אשמח אם תסכימי להשלים את כל הפרטים הדרושים. אנא הקפידי לקרוא בעיון את ההנחיות למילוי השאלונים ולפעול לפיהן. אני מודה לך מאוד על זמנך ועל נכונותך לקחת חלק במחקר. אשמח לשתף אותך בממצאי המחקר לאחר סיומו. לפרטים נוספים ניתן ליצור עמי קשר נטליה [email protected] תודה על שיתוף הפעולה!

שלום נא לא להעביר בקשות מסוג זה לפורום! הדבר יחשב כפרסום! בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים