ירידה במשקל לאחר שימוש באטנט

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

21/04/2018 | 17:52 | מאת: יויו

שלום.בתי בת ה22 סטודנטית.היא מקבלת אטנט.היא ירדה במשקל.ונעה בין 46-47.גובה 165. בביקור אצל הרופאה נעשו בדיקות גם והכל תקין היא מרגישה הבדר גמור ללא עייפות ללא כאבי בטן ויציאות תקינות.נשלחנו לתזונאית. לטענת הבת שלי היא אוכלת ...לפחות 2 ארוחות ביום למרות שאין לה תאבון. אני ממש דואגת. האם התופעה ידועה?היא לא יכולה ללמוד בלי הכדור לטענתה. מה אפשר לעשות? אודה לתשובה

שלום התרופה יכולה לגרום לחוסר תאבון והרזיה. ממליץ להתיעץ בהקדם עם רופא נוירולוג המטפל לגבי המשך טיפול.

שלום התרופה יכולה לגרום לחוסר תאבון והרזיה. ממליץ להתיעץ בהקדם עם נוירולוג או פסיכיאטר המתמחים בהפרעות קשב בנוכחות לגבי המשך טיפול. בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים