אבדן זכרון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

21/05/2017 | 15:32 | מאת: גימלאית

לפני מספר ימים אשתי יצאה מהבית והתנפל עליה עורב. לדבריה הוא פגע בראש-בצד שמאל. העורב התקיף פעם נוספת באותו אופן. לא היו לה כאבים כלשהם ולא נפגע כל תפקוד שלה -אכילה, שינה, דבור. לאשתי קליניקה לקוסמטיקה והיא המשיכה לקבל לקוחות ולטפל בהם. הבעיה שלפני מספר ימים היא החלה לטעון שהיא שוכחת שמות של אנשים-לא בתדירות גבוהה אך לפחות פעם או מפעמיים ביום. האם זה נובע מבעית זכרון. עלי לציין כי בשנה האחרונה היא לא נהגה ברכב ולעומת זה אחרי קרות הארוע היא נהגה לבדה פעמיים ללא כל תקלות.

שלום ממליץ לפנות לנוירולוג להערכה קלינית נוירולוגית בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים