האם מותר לשלב רטלין עם רגיעון?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/05/2017 | 19:48 | מאת: Rotem

היי, אני לקראת מבחן ארוך ומלחיץ מאוד אני נוטלת כדור של רטלין 10 בדרך כלל. לדעתי הפעם אני צריכה יותר האם מותר לקחת כדור וחצי או שניים? או שזה עלול לגרום לתגובה אחרת? והאם מותר לי לשלב רגיעון ביחד ? אני ממש לחוצה . רק חושבת על המבחן והלב שלי דופק מהר! תודה על העזרה

שלום ניתן ליטול כדור וחי או שני כדורים של RITALIN IR 10 MG בו-זמנית. יש לציין שריטלין יכול להחמיר נטייה לחרדה! לדעתי ניתן ליטול ריטלין ורגיעון אך ריטלין שיילך לחומרים ממריצים ורגיעון הוא חומר להרגעה כך שפעולה של שני חומרים היא הפוכה. יש לתאם עם רופא מטפל! בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים