בעית קשב וריכוז אצל תלמיד

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

04/03/2017 | 23:05 | מאת: מורה

יש לי תלמיד בכיתה בן 7 שמתלונן כל הזמן שהרעש של המזגן מפריע לו (המזגן לא מרעיש בכלל....) וכשיש משאית שעוברת בחוץ לוקח לו הרבה זמן לחזור ללמידה, הוא מאוד אסוציאטיבי, ומתקשה מאוד ללמוד את הקריאה. ההורים היו אצל נוירולוג שאמר שיש בעיית קשב קלה שאינה מצריכה טיפול. אני חושבת שהנורולוג טועה קצת באבחנה, מה אפשר לעשות עכשיו? מה לומר להורים ואיך להתמודד עם הילד בכיתה?

שלום במידה ויש ספק ניתן להמליץ להורים לפנות לבדיקה נוספת אצל נוירולוג המתמחה בהפרעות קשב ולבצע אבחון מתאים לקבל החלטה לגבי טיפול בהתאם לתוצאות של האבחון כולל טיפול לא תרופתי , למשל נוירופידבק או גם טיפול תרופתי במידת הצורך. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים