קונצרטה וציפרלקס ביחד

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/01/2017 | 13:06 | מאת: איריס

שלום וברכה, בתי בת 17+ קיבלה לפני כ שנה וחצי אישור לקונצרטה למטרת לימודים. היא בקושי השתמשה בכדור הזה וגם לא למדה... בשבוע האחרון הגענו איתה לפסיכיאטר והתחילה לקחת ציפרלקס. ביתי טוענת כי מרגישה שיפור במצבה ואף חזרה ללמוד פעמיים בשבוע. אך טוענת שקשה לה להתרכז ורוצה קונצרטה. האם מותר לשלב בין קונצרטה לציפרלקס? מדובר על פעמיים בשבוע בהם תיקח קונצרטה. אודה לתשובתך המהירה.

שלום ניתן לשלב ציפרלקס וקונצרטה באישור של רופא פסיכיאטר מטפל. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים