תופעות לוואי קונסרטה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

06/01/2009 | 23:15 | מאת: מופרעת

שלום אני מטופלת שבועיים בקונסרטה 36 ומצב האנרגיה שלי השתפר אבל אני עצבנית יותר, אי שקט ותחושה שהביטחון העצמי ירוד. בנוסף קשיי שינה וזיעה מוגברת. שמעתי שהתרופה סטראטרה קיבלה דיווחים טובים לאנשים עם הפרעות קשב ולא מגבירה מתח ועצבים. האם זה נכון? והאם היא בסל הבריאות? תודה מראש

שלום לכל אחד יכולה להיות תגובה אינדיבידואלית לתרופה , כולל תופעות לוואי, סטראטרה גורמת בד"כ לפחות תופעות לוואי בהשואה לריטלין/קונצרתה, אך גם לסטראטרה אפשר לקבל תופעות לוואי דומות . ממליץ להתיעץ עם רופא מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים