ברכות על הפורום והאינפורמציה החשובה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

15/08/2008 | 16:47 | מאת: ג'ודי

שלום לנילי ולקוראי הפורום כל הכבוד על הפורום החדש שיוכל לתת אינפורמציה חשובה למטופלים וגם למטפלים בכל נושא הכויות. בנוסף לכך גם תמיכה שהיא כה חשובה בזמן פגיעה כזאת. זאת אכן הזדמנות להביא לידיעת הציבור מידע ישן וחדש בכל תחום הצלקום והכויות וכמובן לקדם את מקצוע הריפוי בעיסוק תוך העלאת המודעות לחלק החשוב שהמקצוע לוקח בטיפול בחולים אלו. ישר כוח ונילי אין כמוך........ג'ודי

ג'וד קרידה אין כמוך, ותודה רבה מקווה ומבטיחה לעמוד בכבוד בשם כל המרפאות בעיסוק.. באהבה, נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות