כפפה ליד שנכוותה משמן כדי להגן מהשמש

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

02/08/2009 | 13:37 | מאת: קרן

שלום, ברצוני לדעת איפה ניתן לרכוש כפפה ליד שנכוותה משמן רותח ויש להגן עליה מפני השמש?

שלום קרן את מוזמנת לפנות למרפאה בעיסוק שמודדת חבישות לחץ ומטרתה לשפר את הצלקת. את חייבת להגיע למרפאה בעיסוק שמתמחה בטיפול בצלקות. אשמח לסייע לך, נילי

30/08/2009 | 14:29 | מאת: קרן

לנילי שלום זו לא הייתה כוונתי בעלי אינו זקוק לתחבושת לחץ כדי לשפר את הצלקת אלא נאמר לו שהוא זקוק לכפפה או תחבושת להגנה מפני השמש. האם את מכירה מקום שבו תופרים תחבושות להגנה מפני השמש. תודה קרן

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות