כוויה וצלקת

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

17/02/2009 | 11:46 | מאת: זיו

שלום רב, קיבלתי כוויה לפני כשנה ביד ממנוע ונשארה צלקתץ האם יש משהו שאפשר לשפר את הצלקת? תודה רבה

שלום זיו בוודאי שיש מה לעשות. למרות שחלפה שנה עדייןיש מקום להתערבות כגון ריכוך צלקת, הפעלת לחץ במידת הצורך, כמובן בהתאם לצלקת שהתפתחה. מאד חשוב שתפנה למרפאה בעיסוק העוסקת בתחום זה. אתה כמובן מוזמן לצלצל ואשמח לסייע בברכה נילי0523966295

29/03/2009 | 19:03 | מאת: liat

שלום יש לי כוויה שנוצרה מהשמש (כבר כמה שנים) באמצע הפנים. יש איזהשהוא דרך לטפל בזה? thanks liat

ליאת שלום את מציינת בפנייתך שהצלקת נמצאת כמה שנים.. בטיפול בצלקות חשוב לזכור שצלקת פעילה כשנה עד חמש שנים מיום היווצרותה. בטווח זמן זה ניתןלהשפיע עליה ולרוב להטיבה. אינני יודעת כמה שנים חלפו. קיימים רופאים פלסטיקאים שמציעים טיפול בצלקות ישנות יותר. אשמח לסייע יותר כשאדע כמה שנים חלפו מהייוצרותה של הצלקת וכן פרטים נוספים על המצוי כעת במרכז הפנים. להתראות נילי

10/04/2009 | 15:50 | מאת: liat

Hi Nili, Thanks for getting back to me. The scar is in my forhead AND I have it for 12 years already. could you please reccomened any good plastic surgery ? Thanks Liat

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות