בויות

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

19/09/2008 | 13:18 | מאת: מלי

שלום, לפני שבועיים ניכוויתי משמן רותח באצבעותי ובשורש כף היד. טופלתי בקופ"ח בסילברול ובביאפיןץ כרגע רק אצבע אחת חבושה. מה עלי להשתמש על מנת לזרז את ריפוי האצבעות ולמנוע את הצתלקות העור. האם משהו מומלץ ממוצרי FOREVER ומהן ההשלכות. שבת שלום מלי

מלי שלום כויות משמן רותח בד"כ הינן כואבות וקשות יותר.. כפי שלצערך את בוודאי חשה כעת. אצבעות כף היד דורשות התערבות מהירה ויסודית כדי שלא יישארו צלקות מגבילות(קונטרקטורות) באזורי המפרקים.הדבר תלוי כמובן במשך זמן החשיפה לשמן הרותח , בשטח הכוויה ובסוג העור שלך. אכן מוצרי Forever המיוצרים מאלוורה מיוצבת ופעילה מאד מומלצים ואני רואה בעבודתי את השפעתם ה מ ד ה י מ ה והמהירה ברוב המקרים. במקרה שלך הייתי משתמשת באלו פירסט בשלב האקוטי ולאחר שלב זה עוברת לאלופרופוליס. אשמח לראות אותך ולסיע לך ככל האפשר בברכה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות