חבישת לחץ סיליקון

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

02/11/2015 | 14:40 | מאת: אדיר

אני לאחר תאונת עבודה ( שפשוף וקילוף של העור, אספקט וולארי, דרגת כוויה 2 ) למעלה מחודש וחצי ולאחרונה הייתי בריפוי ועיסוק. שם קיבלתי את החבישה הנ"ל. כל אורך האמה, מהמרפק עד האצבעות. חבישת סיליקון נעשתה והיננה על מפרק המחבר בין האמה לכף היד. תקופת נשיאת החבישה 23 שעות ביממה למשך שבוע/שבועיים. נתבקשתי לעשות עיסוי על האיזור הפגוע, למשך השעה שללא החבישה. השאלה שלי היא לגבי השעה שללא החבישה: מה אני יכול או מומלץ למרוח..? אני צריך לתת לאיזור הפגוע ניקיון עם סבון על פי ההוראות שקיבלתי. איזה ניקוי איזה סבון? איזה תכשירים מומלץ למרוח...ווזלין, שמנים עם ויטמינים...!? איזו אלו-ורה מומלץ למרוח...!? תודה... אני פשוט די מודאג מהצלקת שעדיין טרייה ועור אדמומי...

אדיר שלום רב, בשעה שאינך משתמש בחבישת הסיליקון והלחץ כדאי ורצוי מאד לבצע עיסוי מקומי עם קרם ללא חומרי ריח וצבע.. אישית אני מאד ממליצה על קרם אלופרופוליס של חברת פוראוור. כל קרם אפשרי אך נסה למצוא מוצר שתרגיש שטוב לך לעור. החלמה טובה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות