תמיכה לנפגעי כוויות

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

21/07/2015 | 20:17 | מאת: טל

שי ואוקסנה שלום, קראתי את הפוסטים שלכם והדבר הראשון שחשבתי עליו, הוא להפנותכם לבלוג תמיכה לנפגעי כוויות חיפוש בגוגל יפנה אותכם אליו וכן שיחות עם נפגעי כוויות או מפגש עימם אשמח להיות לכם לעזר בהצלחה!!!

שלום רב, אינני יודעת מיהם המכותבים ולכן לא השבתי...

13/04/2019 | 23:41 | מאת: מיכאל

שלום שיר, הייתי רוצה להיות בקבוצה בבקשה. עברתי תעונה עם כוויות לפני כמה שנים. אני מרגיש שיש לי בעיה בדמוי הגוף, והייתי רוצה לדבר עם אחרים שעברו דברים דומים. כל הכבוד על היוזמה! מיכאל ירושלים 0526682869

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות