השתתפות בשאלון

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

03/01/2015 | 11:17 | מאת: חן

שלום רב, שמח חן ואני סטודנטית לפיזיותרפיה מהולנד. כחלק מהלימודים שלי אני עורכת מחקר על טיפול בכוויות בישראל והשוואתו למספר מדינות באירופה. כחלק מהמחקר ערכתי שאלון(כ10 שאלות)בנושא טיפול בכויות אשר תשובות יהוו מקור מרכזי להשוואה. אני מחפשת מרפאים/מרפאות בעיסוק שעובדים בבית חולים/מרכזי שיקומי למטופלי כוויות שיסכימו לענות את השאלון. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש, חן

חן שלום, נילי תענה לך מחר.

חן שלום, אשמח לסייע לך. את מוזמנת ליצור איתי קשר דרך מרכז "מרחב אישי". טלפון - 03-6320178

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות