שימון כוויה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

06/10/2014 | 22:01 | מאת: טל

שלום אנחנו לקראת סגירת הכוויה לתינוק בן שנה. ורק עוד שבועיים חולצת הלחץ תהיה מוכנה. האם כדאי להמשיך לחבוש עם קרם שומני או שמן אובליפיחה או שמן קוקוס על מנת שהתינוק לא יגרד את הכויה?

טל שלום, סליחה על תגובתי המאוחרת. עקרונית חשוב לשמן מידי יום את הצלקת במידה והאזור סגור ואינו מפריש או מדמם. את יכולה לשמן בכל אחד מהקרמים או שמן שציינת, גם להפחתת הגרד וכן לשיפור הצלקת בעתיד. בהצלחה, נילי.

10/10/2014 | 18:43 | מאת: טל

והאם להשאיר חבוש עד שתגיע חולצת הלחץ שהתינוק לא יגרד? ?

שלום רב, כרגע מבחינה בשאלתך, אם טרם קיבלתם את חולצת הלחץ רצוי לעשות כל מה שאפשר כדי למנוע מילדכם לגרד את האזור. עיסוי יום יומי מפחית מאוד את הגירוד. כמובן בתנאי שהאזור סגור ואינו מפריש או מדמם. מה שלומו כיום? נילי.

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות