נהריה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

08/09/2014 | 17:11 | מאת: אילנית

שלום נפלתי לפני שבועים ותפרו לי חתך במצח נשארה לי צלקת השאלה כמה זמן אסור לי להיות בשמש וכמה זמן אסור לי לעשות טיפול פנים ולשים מייק אף ואייך אוכל לטשטש ולעזור לצלקת להחלים. תודה מראש

אילנית שלום רב את מוזמנת לשלוח לי תמונה של הצלקת שלך כדי שאראה אותה. מתי הורידו לך תפרים?? עקרונית שמש ממש ממש לא רצויה. חייבת קרם הגנה בכל יציאה וכמובן כובע.. רצוי למרוח קרם טוב על אזור הצלקת כדי לשמור על מרקם עור רך. אינני יכולה לסייע לך במידע לגבי תוספת לחץ לדג מכיוון שלא יודעת כיצד הצלקת נראית כעת.את מוזמנת להמשיך ולתאר או לשלוח לי תמונה. בברכה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות