טיפול בכוויות

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

04/08/2013 | 22:21 | מאת: ליבי

נכוויתי ממי חם, ממים רותחים, יש לי כוויות חצי דגה 1 וחצי דרגה 2. אני אובדת עיצות, אני צריכה לטוס להודו. ולא יודעת אם אפשר לטוס במקרה כזה.. עוד חודש אני טסה. וגם מה הולך עם טיפול בכויות. שבוע סליברון ואח"כ פודריום משהו כזה. יש לי 4 שבועות לזה. מה עושים?? מה זה שיטת גרין, אודהל עזרתכם!

04/08/2013 | 23:04 | מאת: ליבי

איפה זה מרפאה כזו לעיסוק, כוויות בשרון, מרכז? מה צריך לעשות כדי למזער את הצלקות. האם יש לבטל את הנסיעה להודו? אני מחוסנת מטטנוס ומחוסנת מטיפוס בטן ושאר הדברים. הביטוח לא יכסה לי את הכוויות.. מה עושים????

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות