כוויות שמש דרגה שנייה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

24/06/2013 | 23:29 | מאת: אתי

שלום: הייתי בים לפני יומיים 4 שעות בין 11-3 ובשיא טיפשותי לא שמתי מקדם הגנה - כעת יש לי כוויות בכל שטח הרגליים הקדמיות שמלוות בשלפוחיות - בועות קטנות- וכל מגע ולו הקטן ביותר מלווה בכאהים עזים--- כמו כן נהיו לי בצקות בכל הרגליים- ואני חוששת כמה זמן זה יעבור ומה עליי לעשות? הבצקות האלו יעברו מתישהו? מה זמן ההחלמה? כמו כן האם דרגה שנייה זה נזק הלתי הפיך? מה זמן ההחלמה? האם זה כרוך בצלקות? המון המון תודה מראש

אתי שלום רב סליחה, סליחה על שרק רואה כעת את הודעתך. מה שלומך עכשיו??מאמינה ומקווה שהשלפוחיות כבר נספגו. האם מרחת משחה כלשהי לכוויות??? איך הבצקות ברגליים?? מבטיחה לענות לתשובתך בהקדם נילי

27/06/2013 | 12:37 | מאת: אתי

שלום: תודה על המענה: הבצקות לא עברו כבר 5 ימים כמו כן השלפוחיות לא עברו- אני מורחת סילברול וביאפין - הרגליים ממש אדומות לא בקטע של שיזוף אלא יותר בקטע של כוויה הבצקות האלו יעברו? זה הגיוני לקבל משמש בצקות? האם הבועות יעברו? האם העור יחזור להיות כפי שהיה? תודה רבה

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות