כוויה חומה

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

04/10/2011 | 14:55 | מאת: יפעת

שלום , יצאו לי כל מיני פצעים באיזור הרגלים והטוסיק שהשאירו לי לרוב כתמים. הלכתי לרופא עור ושאלתי מה אפשר לעשות עם הסימנים שהשאירו הפצעים והוא אמר לי שהוא יכול לרסס עם איזה מכשיר ולאחר שבוע הסימן יעבור. אמרתי שננסה על כמה סימנים בודדים לבינתיים וניסינו את זה ואחרי שעתיים שלוש שכבר היתי בבית ראיתי שאיפה שהשתמשנו בספריי יש מעין כוויה חומה כזאת וזה הרבה יותר בולט ממה שהיה.. מה רציתי לשאול זה האם הספריי שדיברתי עליו מוכר ועוזר והאם כוויה בבצבע חום עוברת? העור מחדש את עצמו לאחר כוויה כזאת? אני מודאגת ולא רוצה לחכות שבוע כדי לראות מה יהיה עם זה... תודה מראש על התשובה

יפעת שלום אין לי מושג מהם הפצעים מהם סבלת ולכן אינני יכולה להשיב לך. אם את רוצה כתבי לי את חוות דעתו של הרופא המטפל, מהי המשחה או הספריי בו השתמש, מהם הפצעים??? אשמח לסייע לך, נילי

09/10/2011 | 14:26 | מאת: יפעת

הפצעים נראים כמו פצעים רגילים ואז הם פשוט משאירים סימן חום כזה.. הרופא עור אמר שזה מחיידק כלשהו ונתן לי כמה משחות למרוח והפצעים יוצאים בתדירות נמוכה הרבה יותר . וחזרתי אליו בשביל לשאול מה ניתן לעשות עם הסימנים שהשאירו הפצעים . אין לי מושג מהו הספריי שבו הוא השתמש אבל הוא כאילו שרף את העור עצמו ועשה מעין כוויה . ואני לא יודעת איזה סימנים משאירה כוויה... זו כוויה חומה כזהו ונראה כאילו אפשר לקלף אותה אבל אני לא רוצה לקלף אלה רוצה לחכות שזה יתקלף לבד.. מה יהיה מתחת לקילוף?

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות