כוויה דרגה 2 לילה בת שנה ו11 חודש

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

05/02/2024 | 14:19 | מאת: כוויה

לפני 5 ימים הילדה שלי שפכה כוס תה רותח על הפנים והיו שלפוחיות כרגע התפוצצו והאזור מאוד אדום מורחת 3 פעמים משחת היקומצין השאלה שלי מתי אראה שיפור והאם יש מה לעשות עכשיו למניעת צלקת ושזה יתרפא כמה שיותר מהר

06/02/2024 | 13:45 | מאת: לירי

אני עובדת עם קלו קוט, ניתן למרוח קלו קוט על אזור הכוויות לאחר שהאזור יחלים, חשוב להקפיד למרוח במשך 3 חודשים לפחות על מנת למנוע צלקות. מאחלת החלמה מהירה לילדה

שלום רב מצטערת על תגובתי המאוחרת. מקווה שביתך מרגישה טוב יותר. חשוב מאד להיבדק ע״י אחות או רופא כדי לוודא שאזורי הכוויה מטופלים היטב. כמו כן ממליצה להמנע כעת מחשיפת פניה לשמש. בריאות והחלמה טובה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות