כוויה מרצועת שעווה לא חמות

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

09/09/2022 | 11:13 | מאת: לי

שלום רב לפני שבוע עשיתי שעווה בפנים עם רצועות שעווה קרות מותאמות לפנים. תלשתי בנקודה מסוימת חזק מידי וזה השאיר לי שפשוף רציני על העור והעור היה פתוח עד שהוא התחדש (מרחתי משחת קלנדולה+קרם הגנה לפנים כל שעתיים). הפצע הגליד אך נשאר לי סימן קטן על העור כמו כתם. אני חוששת שהכתם יהפוך לפיגמנטציה. מה ניתן למרוח על מנת למנוע?

ממליצה להמשיך ולמרוח את אותן משחות שמרחת והכי חשוב כעת זו הגנה מהשמש. לא קיים מוצר שיכול להבטיח שלא תישאר היפו פיגמנטציה על האזור אך קרוב לוודאי שטיפלת מעולה. החלמה שלמה וטובה נילי

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות