קבוצת תמיכה לנפגעי כוויות

דיון מתוך פורום  ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות

30/09/2018 | 13:42 | מאת: שיר

היי, שמי שיר נפגעתי לפני כ-3 שנים משריפה. לאחר תהליך החלמה ארוך ולא פשוט בכלל, פיזית ונפשית החלטתי לפתוח קבוצה בפייסבוק לעזרה ובעיקר תמיכה וההבנה שיש עוד אנשים שחווים את אותם תחושות. מוזמנים להצטרף - קבוצת תמיכה לנפגעי כוויות בפייסבוק. בברכה, שיר.

שיר שלום מברכת את יוזמתך ואכן מקום רב לקב תמיכה שכזו. אשמח לסייע בכל מה שיכולה, נילי

13/04/2019 | 23:44 | מאת: מיכאל

שלום רב, אם הקבוצה לא התגבשה, אני רוצה לנסות להקים אותו! אשמח לעזרה. בברכה, מיכאל ירושלים

מנהל פורום ריפוי בעיסוק לנפגעי כוויות