לימודי הידרותרפיה

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

02/02/2014 | 11:04 | מאת: שני

היי שאלה לי, מעוניינת להתחיל בלימודי הידרותרפיה, כנראה בוינגייט, מהניסיון שלך, למי מתאים להיות מטפל מוסמך? איך אפשר לדעת שאני מתאימה לתחום. מהן אפשרויות העסקה ואיך השכר בשוק למטפלים? תודה, שני.

שלום רב אני מנהל מחלקת פיזיותרפיה. העובדים אצלנו הם פיזיותרפיסטים אשר התמחו בהדרוטרפיה. המתאים למקצוע הוא האדם שאוהב לטפל, מסור ויודע במה עוסק המקצוע. א. ממליץ לגשת לבריכה טיפולית ולהתרשם אישית כי הטיפול ה"צמוד" אינו מרתיע אותך. ב. השכר בד"כ נמוך מהממוצע במשק. ג. אשפרויות התעסוקה: מוגבלות, אם את פיזיותרפיסטית, הסיכוי טוב יותר. מספר המעסיקים הידרותרפיסטים, מוגבל.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים