הדרוטרפיה שחייה טיפולית טורטיקוליס בילד עם CP

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

16/10/2013 | 00:04 | מאת: פורימה

בילד בן 4 עם שיתוק מוחין קל : 1. מה ההבדל בין הידרוטרפיה לשחייה טיפולית? מבחינת הטיפול לא מבחינת הזכאות שהקופה נותנת לילד עם CP כתוב ששחיה טיפולית במים שייכת לקבוצת טיפולים משלימים במים והדרוטרפיה היא זכאות דרך הפיזיוטרפיסט במכון התפתחות הילד, \ 2. איזה תרגילים אפשר לעשות במים ומחוץ למים בן 4 שנים עם CP עם טורטיקוליס של מספר חודשים כדי להאריך את השריר. הילד נמצא במכון התפתחות הילד בפיזיוטרפיה אך לא טיפלו בזה

30/10/2013 | 11:22 | מאת: קובי

שלום רב 1. ההבדל איננו במקום (שניהם בסביבת מים), אלא מי מבצע את הטיפול. פיזיותרפיסטים שהתמחו בטיפול בילדים (C/P) שגם התמחו בהדרותרפיה, הם בהחלט הכתובת: "מרכז חנה חושי 8359609). 2. לא ניתן להדריך דרך התכתבות. יש להפנות את השאלה והבעיה ישירות לפיזיותרפיסטית במרכז התפתחות הילד. אני בטוח שהם יתנו את התשובה המתאימה.בידיהם המידע המלא.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים