טיפולי הידרותרפיה לבעיות בברכיים ובקרסול

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

05/04/2013 | 20:03 | מאת: אני

שלום רב, בת 38, מזה כחצי שנה סובלת מכאבים בקרסול ובברך ימין שנגרמו מתנועה קטנה אך לא נכונה שעשיתי. עשיתי בדיקת מ.ר.י שהראתה שבסך הכל הברך תקינה לגמרי מלבד שהודגם נוזל תוך פירקי בכמות מינמלית, ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטאלית. בקרסול בדיקת האולטראסונד הראתה שהכל בסדר מלבד גידים הפרונאליים - הודגם טנוסנוביטיס קל ליגמנטום atfl - הודגמה רצועה מעט בלתי אחידה - ללא עדות לקרע העניין הוא שעדיין יש לי כאבים אחרי 25 טיפולי פיזיותרפיה, 5 טיפולי דיקור סיני ו-4 טיפולים משולבים של רפואה משלימה. קשה לי לעמוד על שתי הרגליים ישר יותר ממספר דקות, הכאב מורגש בהליכה. האם ההידרותרפיה יכולה לעזור במצב זה? אשמח לשמוע את תשובתך בעניין,

שלום אני הטיפולים שקיבלת אמורים לעזור. תשובה מדויקת ממני ניתן לקבל אחרי בדיקה. בעקרון הידרוטרפיה עשוי לעזור.

05/06/2013 | 21:24 | מאת: הידרו

תפני אלי בפרטי אני אתן לך כמה טיפים

שלום אני משהו מציע עזרה ויעוץ באופן פרטי. אני ממליץ לך לפנות לאנשי מקצוע. טיפול פיזיותרפיה שאיננו עוזר, עשוי לעזור אולי בטכניקות אחרות. צריך וחייבים לבדוק קודם למתן יעוץ מקצועי. לענות : תפנה/י אלי באופן פרטי, מזמין שרלטנות.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים