הידרוקולינקס

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

18/08/2012 | 12:43 | מאת: ענת

שלום דר'. רציתי לשמוע מה יש לרפואה לומר על הטיפול מסוג הידרוקולינקס- שטיפת המעיים. 1- האם זה טיפול מומלץ? 2- האם הוא מסוכן? 3- האם מותר לבצע אותו רק מגיל מסויים? 4- האם הוא בריא לגוף? חיוני? הכרחי? כדאי לעשותו? מטיב עם הבריאות? או שסתם מדובר בעוד גימיק ונסיון לעשות כסף על חשבון מצפונם של בני האדם שמחפשים להיות בריאים. 5- מה מטרתו? למה בעצם הוא מיועד? אשמח בבקשה ואודה לך מאוד אם תענה לי בפירוט על כל שאלותי בנפרד כדי שיהיה לי ברור העניין. תודה רבה ושבוע טוב.

שלום רב עליך לפנות בשאלות אלה לרופא המתמחה במעיים: גסטרואנטרולוג

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים