הידרותרפיה באיזור הדרום

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

10/06/2012 | 20:09 | מאת: ישראל

שלום לכם, בהיותי ילד,ונער קיבלתי טיפולי הידרותרפיה לאחרונה התחילו לי תחושות לא נעימות(לא כאב, רק תחושה לא נעימה ומציקה) באחת הברכיים אני מתעניין, האם ניתן לקבל טיפולי הידרתרפיה לשיפור ושחרור העניין, גם בהיותי מבוגר(30)? ואם כן, היכן, ומה סדר גודל העלות של טיפול/סדרת טיפולים כאלו אשמח לכל מידע בנושא תודה

בוקר טוב. יש לברר תחילה לסיבת חוסר הנוחות. אתה צעיר. האם עברת ארוע טראומטי(מכה או נפילה), התשובה חשובה לקביעת תוכנית טיפול. ממליץ ביקור אצל רופא, רצוי אורטופד ורק א"כ לפנות להידרו. המחיר אצלנו(בי"ח בני ציון, חיפה ) הוא במסגרת התחייבות של כל קופות החולים.

12/08/2012 | 21:21 | מאת: תמי

במרכז שחיה "על המים" בגאליה 052-3256053

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים