פרקינסון מתקדם

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

26/03/2009 | 08:05 | מאת: משה

אני סובל מפרקינסון מזה 13שנים .היגעתיי לשלב שאיני יכול לקום מישיבה לעמידה ללא סיוע וגם הרמת היד הימנית קשה לי (צד ימין אצלי הוא הצד הפגוע ).שמתי לב שכאשר אני נמצא בריכת השחייה במיים -נעלמות בעיות אלו .האם טיפפול הידרוטרפי יכול לעזור לי בשלב זה .האם אני זקוק לטיפול פרטני או קבוצתי ואם כן - האם 12 טיפולים שמאשרות קופות החולים במשורה יספיקו לי כדי להשתפר או לפחות לא להתדרדר מהר מדי .יצוין שעד לאחרונה השתתפתי בקבוצה שעברה אימון בהתעמלות הידרוטרפית ומצבי הגופני היה תקין .הקושי לקום התפתח בהדרגה ואילץ אותי לנטוש את הקבוצה !משה משה

שלום רב הטיפול בהידרוטרפיה עשוי להקל. במיוחד אם כבר התנסת. בכל מקרה על הטיפול ליהיות פרטני.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים